fredag 27. august 2010

Gamle Trondenes sparebank

Vel, jeg er jo på ferie i Harstad. Og på vei fra "Høna" og ned til byen spottet jeg et utrolig vakkert hus.. Og som den nysjerrigper jeg er måtte vi jo stoppe, og naboene der fikk besøk av en ivrig liten østlending. Og en av naboene kunne fortelle meg at det var Gamle Trondenes sparebank som hadde hatt tilhold der.. Og det hadde stått tomt sikkert iallfall de par siste tiårene..

Blir litt lei meg jeg når jeg ser og hører slikt. Måtte jo se litt på nett hva jeg kunne finne ut om huset når vi kom hjem igjen til "Høna". Det ble bygget i 1885, og er du litt intresert kan du lese litt mer HER. Det ble også kåret til og være med på konkuransen om Harstad vakkreste hus.. Det vant ikke, men jeg håper at noen nå fikk øynene opp, og setter huset istand.. For det fortjener det..



fredag 13. august 2010

Auksjons tingene har begynnt og komme :-)

Da har det begynt og dumpe ned ting i postkassa etter helgens elleville auksjoner jeg har vært med på....
Og jeg tenkte jeg ville dele dette :-)



Så nå gleder jeg meg skikkelig til og sette i gang.. Men det blir nok en stund til.. For i morgen skal jeg ut og gjøre en brudesminke. Og når jeg er ferdig der reiser jeg til Oslo. Gleder meg så fælt til og se vennene mine igjen. Og Mandag reiser jeg på ferie til Harstad og blir borte et par uker. Har aldri vært i Nord-Norge før, så det blir helt fantastisk spennende :-)


tirsdag 10. august 2010

Auksjon er moro

Vel.. da har denne damen sitti hele helgen, og i hele dag på scrappeforum, og bydd på auksjoner. for min kusine tipset meg om at dette forumet var så bra.. Og det var det.. Så mye koselige mennesker, og masse flotte ideer. Så nå gleder jeg meg virkelig til alt kommer i posten. Kanskje jeg klarer og prøve meg på noen flotte kort, nå som jeg får ark jeg ikke har plukket ut selv *flirer*



onsdag 4. august 2010

Mitt første døgn som scrapper..

Jeg begynnte og kjøpe litt stempler og ark for noen år tilbake, med STORE planer om og lage kort, og hilsener til venner og bekjente.. Hadde jo et par venner som alltid laget så finne gavelapper til meg :-)
Også gikk alt i glemmeboka..... inntill nå...!
Satt her om dagen og surfet rundt på Youtube, inspirert av scrappesakene jeg hadde lagt i den nye hylla mi, og fant masse videoer om scrapping. Så da var det bare og sette igang, og her er resultatene av mitt første døgn som prøvescrapper :-)



Disse var de første jg laget... Bokser med plass til ymse ting og tilhørende kort..



Så var tiden inne for kort.. Og ville da lage lommekort.. Men turde ikke bruke designerpapiret jeg hadde kjøpt, så fant frem noen greier jeg hadde funnet på nille.... Men resultatet ble jo knall.. fikk det til....


Også et større prosjekt, etter og ha smugtittet litt rundt på youtube fant jeg ut at jeg måtte jo prøve meg på pop up kort. Ei heller nå turde jeg og prøve meg med designerpapir, så det ble kartong, og kopipapir *flirer* Men nå er jo konseptet forstått, så kanskje jeg tørr prøve med ordentlig papir neste gang.. sikkert litt penere en det her *kremt*



Dette kortet er et såkalt kort med hemmelig side... Spennende for barn, og spennende for meg.. *flirer*



Og selvfølgelig måtte jeg jo prøve meg på godtebokser også... Den høye trekantede ligner jo på de gamle geleboksene, og er geniale til og pute snop til barna i slik at de må rive den opp for og finne snopet. Den trekantede er bare så utrolig flott når du lager mange av de og legger de i en runding slik at den ser ut som en kake... det er et prosjekt jeg skal gjøre :-) 


Gløden er funnet...........

Det eneste problemet jeg har nå er og tørre og lage disse tingene med det dyre papiret jeg har kjøpt :-)
-men det er vistnok en typisk nybegynner greie har jeg hørt noen rykter om :-)