torsdag 30. desember 2010

Romjulsgaver

Dete er ikke så mange som får julegaver av meg, men siden jeg har startet med scrapping så fant jeg ut at det minste jeg kunne gjøre var og scrappe til noen av de menneskene rundt meg. Så da ble det en liten romjulsgave..
Kortene som fulgte med tok jeg IKKE bilder av.. Det fulgte med en pakke med julepapir fra en engelsk designer i et blad jeg kjøpte med utfordring om og lage kort ut av de.. Jeg tok utfordringen, og på det beste kan de kalles barnslig sjarmerende. *skamfullt flir* Men synes jo kalendrene mine ble ganske så fine til og være første forsøk så da legger jeg jo noen av de ut :-)



Og glemte og legge ut bildene av gavene jeg lagde til jul.. Mine første scrappede gaver :

   


søndag 26. desember 2010

Julekalenderen er tom

Vel da er denne julen vel overstått.. Og godt er det.. Mas tjas og pengebytting. *flirer*
Men her er da siste del av hva jeg har fått i kalenderen min..


Masse snop og goderier har jeg nå fått i 24 dager... Og julegaven... Åååååå den ble jeg så glad for den.. 
Abonnement på :



 Gleder meg til det kommer i posten.. Me like..

Også håper jeg dere alle har hatt en flott jul, og førjulstid, og at dere nå kan sette dere ned og slappe av og ha noen late romjulsdager.. :-)

søndag 12. desember 2010

Halveis inn i kalenderen..

Tiden flyr avsted her og jeg er halveis inn i kalenderen, så da må jeg jo legge ut et bilde av hva jeg har fått hittil :-)
Så som dere ser så koser jeg med goderier hver eneste dag.. Me like.. :-)
Og ja da Monica, jeg leser hvert eneste adventsdikt før jeg tenner lysene ( Ser ned og pirker med  tærne i bakken)


lørdag 11. desember 2010

Personlig stempel

Jeg har vært flink pike og laget mitt eget pesonlige stempel, og i dag lå det i postkassa, så da må jeg jo bare vise det frem.. Jeg er jo bare såååå fornøyd.. ;-)

søndag 5. desember 2010

Finn tannbørsten

Jeg har ikke laget så mye scrapping enda.. Og ser det er en del utfordringer og konkuranser rundt omkring.. Men jeg tørr jo ikke sende inn til noe slik.. Men så satt jeg på tlf med ei venninde, som ba meg ta en av utfordringene jeg hadde lest om, og den jeg kunne huske best var ; Bli inspirert av tannbøsten din.. Ha ha, hvor moro er ikke det lissom.. Jeg var selvfølgelig ikke tidsnok til og levere den, den var for lengst ferdig, men jeg fikk i det miste vært kreativ...



Den ble jo fin da.... ;-)

onsdag 1. desember 2010

Julekalender...

Det var ikke bare jeg som har gitt bort kalendere i år. I dag har jeg vært og hentet pakke på posten,fra Monica... Og mens jeg hadde Monica på "øret" ga hun meg instrukser.. Jeg måtte finne frem kleshenger, tinnfat og lighter... ?????????????? FØR jeg åpnet pakken.... ?

Så med alt for hånden var det bare og begynne.. Og øverst i pakken lå det en julegave, og den kan jeg jo ikke åpne enda, så den la vi til side... Så en konvolutt hvor det sto 1.søndag i advent.. Og det var jo her tinnfatet kom inn i bildet... :-) Hadde ikke tinnfat, men sølvplett... ;-)
Men se så fint da... For det lå jo et lilla lys og et adventsdikt i...
( Tror det er noen som vil jeg skal feire jul..)



Også lå det noe stort i en hvit tøypose...... Og her kom kleshengeren i bildet... For YEEEESSSS jeg og har fått julekalender.. Moro.. Og hun har til og med sydd den selv.. Er hun ikke flink... :-)


Og gave nr 1 var ;


Ja her er det virkelig noen som vil ha meg i julestemmning ;-)
Så nå gleder jeg meg til morgendagens luke.. :-)

Mamma ble også forestesten veldig glad for kalenderen sin... *smiler stort*

Kalender til mamma

Det er vel ikke bare venner som fortjener en liten kalender, så da måtte jeg jo nesten sette meg ned og lage en liten en til mamma og... Og i den har jeg puttet sjokolade, og i hver eske ligger det også en liten notis med hva jeg er takknemlig for når det gjelder mamma..  Jeg er nå litt søt og da.. hehe..
Så nå setter jeg den på kjøkenbordet slik at mamma finner den der i morgen tidlig..