lørdag 24. januar 2015

Whhhiiii Nordsalten har bursdag.



For fem år siden la Nordsalten ut sin første utfordring, som du allerede vet etter og ha startet blogghoppen inne hos NSHK. Og har du hoppet riktig så kommer du nå fra Jeanett. Og du har allerede trekt en del på smilebåndet tenker jeg :-) 
Jeg synes det er helt fantastisk og besøke blogger og se utviklingen hos alle de kreative menneskene der ute.

Så her er et av mine aller første kort. Jeg slo skikkelig på stortromma for det er faktisk et brette-kort. Men du kan se dette og alt jeg lagde mitt første døgn som scrapper HER. Jeg gikk virkelig helt bananas, for jeg måtte se om dette var noe for meg før jeg virkelig gikk til innkjøp av utstyr. Og jeg begynte faktisk ikke og scrappe ordentlig før 4-5 mnd etter dette ;-)


Og jeg håper da jeg har utviklet meg litt ;-) Selv om jeg sjeldent lager noe så avansert som det første her...... 
Her er et av mine nyeste som jeg er veldig fornøyd med, og du kan lese mer om det HER.


Og 5 år, ja det må jo feires med en premie, så en heldig hopper, som legger igjen en kommentar vil få en liten premie fra meg ;-)




Hoppeliste:
Du er her-------->Lena
Mål: Nordsalten Hobbyklubb

Hoppingen pågå ei uke. Det vil si at dere må hoppe ferdig innen lørdag 31. januar kl 23:59.

Lykke til, og kos deg videre.

fredag 23. januar 2015

Kalender for barnemix og TPC

Vi på designtemaet til barnemix har vært så heldige at vi har fått prøve oss på en del forskjellige kalendere. Og dette har blitt samlet i flere forskjellige innlegg i løpet av uken som har vært. I dag blir blant annet min publisert. Så dette burde du virkelig ta turen inn og titte på, for her var det mye fint. Kalenderen jeg fikk lov og prøve meg på er fra Quakasu, og du finner den HER.

Og vi i The Paper Crafting har fått sponset en hel haug med Maja design ark. Så da slo jeg likeså godt disse to sammen, og resultatet ble jo helt herlig ;-) Artikkelen i TPC finner du HER.

Jeg har laget en litt annerledes kalender. Den er laget av konvolutter, og hver måned har en egen side til og skrive inn bursdager eller eventuelt avtaler, og en lomme til minner. Så her kan man legge kvitteringer, bilde, billetter eller lignende.

Alle ark brukt i denne boken er fra Maja design. og jeg har brukt mange forskjellige kolleksjoner. Bl.a. Vintage autum basics, A gift for you, Vintage spring basics, Vintage frost basics og Vintage summer basics.


















onsdag 21. januar 2015

Gratulerer med dagen i dag Ingrid

Har du kanskje lagt merke til at noen har vært ute og heist flaggene sine i dag? Det er fordi hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra har bursdag. Og siden hun er født i 2004, så fyller hun 11 år.
Og dette må jo vi være med og feire. Så derfor har jeg laget et bursdag kort, med et flott bilde av bursdagsbarnet :-) 



Jeg har brukt ark fra Maja Design sin vintage spring basics kolleksjon, og stemplet er fra North star stamps. Borden er laget med en punch fra Fiskars.



Tallene er skjært ut på min ecraft med fonten Nueva std. Stjernene er også skjært ut fra maskinen. De fått et lag med glitter pen, og noen steiner fra Kort og Godt, før de er satt opp på 3D puter.



Og siden det er en liten prinsesse vi feirer synes jeg det var passende med en krone påført litt glitter:-)




Jeg liker at kraften er rein, så har ikke limt inn et skrivefelt. Jeg har heller stemplet et stempel fra North star stamp på innsiden :-) Synes ofte det enkle er best. Eller hva synes du?


Kortet er laget til en artikkel for scrapping.no om du finner HER.

tirsdag 20. januar 2015

Feature uke med Maja design

Noen av oss skribentene i The Paper Crafting har fått en del Maja Design ark og leke oss med. Begge kortene jeg viser frem er jo vist frem allerede her i bloggen. Men det er virkelig verdt og få med seg denne uken, og se alt de flotte skribentene lager ;-)
Artikkelen finner du HER.


søndag 18. januar 2015

Dåpskort

Den store restehaugen... Ja til tross for løftene mine i 2013 om og gjøre den mindre, så har den altså snart vokst meg over hodet. Så nå er det bare og begynne og prøve og redusere den. Jeg fant frem alle motivene som lå i haugen og det var vist en del....



Jeg er rett og slett forelsket i dette motiv stemplet fra Magnolia, og det er helt perfekt til dåpskort og lignende. Grunnen til at det havnet i resthaugen er nok fordi jeg har klart og være borti tekst stemplet mens det er bløtt. Men synes egentlig det ikke spiller noen stor rolle, så nå ble det et kort av denne "resten". Arkene er fra Maja Design, og tekst stemplet er fra Norsk stempelblad. Borden er laget med punch fra Fiskars.


Motivet er fargelagt med følgende farger:
Hud: Tattered rose - Vintage pghoto+tattered rose i egen mix
Kinn: Fired brick
Klær og pute: Milled lavender - Dusty Concord 




Og som alltid er jeg jo veldig enkel i pynten min, så skjærte til to bannere, og festet en knapp på.



Og vips var det en ting mindre i restbunken min... Yippi ;-)

Denne artikkelen kan du også lese på forsiden hos scrapping.no.

fredag 16. januar 2015

Redigering i Paint

Mange synes at redigering kan virke skremmende, og vil kanskje bare prøve seg på noe helt enkelt så de kan få ut bildene sine på nett. Jeg har skrevet en artikkel som heter NYBEGYNNEREN - Redigering i Paint for The Paper Crafting. Så ta deg turen inn og titt da vel... ;-)



torsdag 15. januar 2015

Et lite tips

Jeg er så utrolig lei av og slite ut linjaler. Så nå har jeg gjort noe med det, og deler tipset med deg. Er du nysgjerrig på hva det er kan du ta turen til forsiden hos scrapping.no i dag :-)


mandag 12. januar 2015

Midvintersdag

Har du kledd på deg fra høyresiden i dag?  Det har iallefall jeg...!

Og hvorfor du burde det, og mer om midvintersdag finner du på forsiden av scrapping.no i dag :-)



Snømannen er fra ukjent produsent, så vet du hvor han er fra, la meg gjerne få vite det i kommentarfeltet :-)

fredag 9. januar 2015

Topp ti for 2014

Ja da er det vel på tide og lage topp ti listen igjen da ;-) Jeg velger ut i random rekkefølge, og vil du se mer av kortene ligger linkene til innlegget under hvert bilde :-)
Jeg fikk ikke scrappet så mye som jeg ville i 2014, men da får jeg ta det igjen i 2015 ;-)



























Legger listen min inn i utfordringen til scrappelyst










lørdag 3. januar 2015

To måter og lage lag på lag kort.

Inne på Barnemix har jeg fått leke meg med et stempel fra all dressed up som heter  A cuddle makes it all better. Og tema denne gangen var lag på lag. Så da lagde jeg et såkalt tradisjonelt lag på lag, og et veldig enkelt et, for og vise hvor forskjellig man kan gjøre denne teknikken. Ta deg gjerne en tur inn og titt da vel. Artikkelen finner du HER.



torsdag 1. januar 2015

Og vi har entret 2015..whiiiii...

Vi har entret et nytt år, og jeg er sikker på at du har et nyttårs løfte eller to. Jeg har et par ønsker, og et lite løfte. Og hva de er kan du lese mer om inne på forsiden hos scrapping.no HER :-)


EDIT: Jeg gikk nå her hjemme og tittet på min flotte plakat som jeg var så fornøyd med, og det var liksom noe som ikke helt stemte. Og det er jo ikke så rart. For selv om jeg har klart og sitere Henrikke riktig i artikkelen så hadde jeg jo skrevet det feil på plakaten min. Så nå har jeg laget en ny, med riktig sitat.. Rett skal være rett ;-)