onsdag 26. august 2015

Herlig inspirasjon

Jeg lar meg lett avlede inne på pintrest, og kan bruke mange timer før jeg skjønner at jeg har gjort det. Og det er en vis type kort der inne i det siste som har inspirert meg. Med stempler man ikke får i Norge. Men så har jo KaBoks et som faktisk er helt fantastisk til formålet ;-) Og hvordan jeg har laget rosene slik kan du lese mer om inne hos KaBoks.


Rosen og teksten er fra KaBoks begge to.
Rosene er fargelagt med distress

lørdag 22. august 2015

Vill og gal

Jeg fikk dette herlige motivet utlevert som min oppgave inne hos Barnemix. Ved første øyekast så det veldig gotisk ut. For det mye sort bakgrunn rundt henne, som jeg har klippet vekk. Og jeg var virkelig ikke i form til og lage noe slikt. Så jeg ville heller gjøre det om til noe annet. Og jeg er jo vokst opp på 80-tallet med Madonna og like a virgin. Noe dette stemplet faktisk minnet meg om. Så da var det bare og finne frem rosa farge og begynne *lol*


Stemplet er fra Delicious Doodles og heter Leather and Lace
Tekst stemplet er fra papirloftet som nå dessverre er nedlagt.

torsdag 20. august 2015

Verdens beste

Vel dette kortet ble vel ikke helt som planlagt, men jeg er allikevel veldig fornøyd. Og jeg har endret stjernen fra og være en naturfarget diecut til og passe inn til kortet mitt. Jeg har laget en liten steg for steg forklaring inne hos Scrapping.no Så ta deg turen inn da vel ;-)


Jeg har brukt en chevron stensil fra Studio Calico.
Verdens beste er fra KaBoks
Og stjernen er fra  Southern Ridge Trading Co.

onsdag 19. august 2015

Drømmeprinsen

Vi fikk plutselig en ekstra sponsor inne hos Barnemix, så jeg tok på meg en ekstra oppgave. Og det er jeg glad jeg gjorde, for dette motivet ga meg herlig inspirasjon. Hun heter Maid Ella og er fra Paper Nest Dolls. Jeg er ikke sikker på om man får tak i henne digitalt lenger, men som rødgummi stempel får man kjøpt henne :-)

Det er laget en samle artikkel inne hos Barnemix hvor dere kan få se flere motiver og hvordan de andre DT har løst sine oppgaver :-)


Motivet er da som skrevet Maid Ella fra Paper Nest Dolls
Teksten har jeg skrevet på selv før jeg printet det ut.
Papiret er fra DCWV
Og frosken fra Google.

tirsdag 18. august 2015

Tidlig halloween

Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt lite inspirasjon i det siste. Men så kom jeg over en freebie inne hos Simply B Stamp, og den måtte man be om og få innen 24 timer, og når du mottok den, så hadde du ca 24 timer på deg til og lage noe.. Spennende.. Så jeg deltok jo da selvfølgelig. Det er ingen premier og vinne der, for da må du være med hver dag i 100 dager, og det har jeg ikke tid til ;-)
Jeg har også laget en liten artikkel på scrapping.no om det som du kan lese her.



lørdag 15. august 2015

123 oppskrift

Ja det er hva de har kalt utfordringen inne hos Nordsalten hobbyklubb denne gangen. Og vi i DT teamet har vært så heldige og få bruke noen herlige motiver fra Nicecrane Design. Nicecrane Design er også vår sponsor denne gangen. Så ta deg turen inn og bli med oss og leke med papir ;-)


Selve utlånskortet er fra Nicecrane Design.
Omslaget er laget av papirer fra Maja Design. 
Og jeg har brukt en borderpunch fra Martha Stewart.
Ordet glede, hjertet og stjernene er alle tre dies fra KaBoks.

onsdag 12. august 2015

Barndomshelt

I dag er det min tur til og inspirere inne på KaBoks. Og jeg har da delt min barndomshelt med dere :-)
Så håper jeg at dere lar dere inspirere, og gå gjerne inn og del din helt med meg :-)





Jeg deltar i følgende utfordringer med dette kortet :
Hjerteboden - Alt er lov
Kort o Mania - Alt er lov
Papirplaneten - Alt er lov


Og jeg ble favoritt. whhhiiiiii, tusen takk til DT teamet, jeg er superstolt.



tirsdag 4. august 2015

Scrapper`s delights

Denne gangen har vi i barnemix teamet fått sponset noen små søte figurer fra Scrapper`s delight. Tema hos barnemix var frukt/bær, og vi fikk velge stempler selv. Så jeg valgte denne fantastiske jenta som heter Fruity Babies Citrus. Også var jeg så heldig og finne papirer med sitroner på, så da var lykken komplett ;-) Alle de forskjellige kortene og motivene kan du se i en samle-artikkel inne hos Barnemix. 


Motiv - Scrapper`s delights
Papir - Maja design
Borderen er punchet med fiskars scallop punch
Stensil - Memory box
Tekststempel - Kjøpt brukt, så ukjent for meg.