onsdag 30. desember 2015

Et enkelt nyttårskort

I dag er det igjen min tur til og være med på og inspirere alle der ute inne på KaBoks sin blogg. Og det har jeg prøvd med dette enkle men elegante kortet. Så ta dere gjerne turen inn og les artikkelen også :-) Den kan du lese HER.




onsdag 23. desember 2015

Ikke den, ikke den, men denja...

Og hvorfor jeg skriver det, ja det kan du lese mer om inne hos KaBoks, hvor jeg denne gangen ikke bare har laget et kort, men hele to... *sjokkerer*

Her er kortene jeg har laget:



onsdag 16. desember 2015

Et annerledes julekort

Da var det min tur til og inspirere inne på bloggen til Kaboks. Og denne gangen har jeg lekt meg med et litt anderledes kort. Og mer om det kan du lese HER.


tirsdag 15. desember 2015

Alt er lov

Ja det er det igjen tid for en ny utfordring inne hos Nordsalten Hobbyklubb. Og denne gangen er oppgaven så enkel, så enkel. Alt er nemlig lov denne gangen. Så hiv deg rundt og bli med da vel.
Jeg gleder meg til og bli inspirert av dere.
I mellomtiden håper jeg mitt bidrag inspirerer dere :-)


Motiv: My Besties, malt med distress, Og hun er en freebie du finner HER.
Vinter og snø dies er fra KaBoks
Tape fra Nille.

lørdag 12. desember 2015

KaBoks blogghopp..... Og vinneren er......

Da er endelig tiden inne for og trekke en vinner av blogghoppen inne hos meg :-)


Og vinneren er........... 


..............trukket med bruk av random org.............




Gratulerer så mye med merkelappene :-) Håper du får masse brukt for de!
Maryann, gå inn på vår facebook side og send oss en melding med din adresse, så skal denne herlige diesen snart være på vei til deg. Skriv i meldingen at du har vunnet i Lena sin blogg ;-)

Og husk nå alle man og hoppe videre til min fantastiske DT kollega Silje Kristin og delta for og vinne enda en rålekker dies.

Litt sjokolade i julen.

Vi har jo en adventskalender gåendes inne hos Kaboks. Alle DT prøver så godt de kan og levere litt ekstra bidrag for og inspirere dere i denne førjulstiden. Og de som handler fra adventskalenderen er jo med på trekningen av flotte premier fra neste års kolleksjon. Så ta dere turen inn da vel. Kalenderen finnes kun på FB siden ;-) Og innlegget mitt finner dere HER: 






Arket er fra restehaugen min så jeg er litt usikker på hvem produsenten er, men mener den er fra pebbles. Ellers har jeg brukt Snøfnugg og snøfnuggbordGod jul diesen og stemplet Må ikke åpnes.

onsdag 9. desember 2015

Et enkelt julekort

Har laget et veldig enkelt kort inne på kaBoks bloggen denne gangen som alltid ;-)
Om du vil lese mer om hvordan jeg laget det, så ta deg turen inn.

Og husk og delta på blogghoppen da vel, som akkurat nå er hos meg. Du kan vinne en herlig die :-)


onsdag 2. desember 2015

Et herlig julemotiv

Da er jeg endelig litt tilbake. Har ikke fått ut alle scrappesakene mine enda, og mangler fortsatt lister og tapet i stue og gang. Men er snart i mål. Nok til at jeg fikk hentet ut litt scrappesaker, en sofa og et bord.
Og så hadde jeg fått dette stemplet som heter Lise og Ole ved treet. i postkasssa. Så da måtte jeg jo bare frem med distresen. Masse vann og herlig lek med farger.... og vips så ble det et kort laget til KaBoks ;-)
Og artikkelen finner du HER

Stemplet er fra KaBoks og du finner det HER.
Og arket er fra DCWV - The christmas multi stack