søndag 30. oktober 2016

Plagiat, lift eller skisse?

Ja det er spørsmålet jeg stiller i en artikkel inne hos The Paper Crafting. Jeg har valgt meg ut tre papirelskere som jeg velger og la meg inspirere av, og det ble e spennende reise.

Her viser jeg hva jeg har laget, men gå inn på TPC så får du se begge deler, og finner linker til de herlige papirkunstnerne som ga sin tillatelse til at jeg fikk bruke deres kreasjoner til denne artikkelen.


Jeg har brukt et motiv som er et kort fra upstairs, papir fra pink paislee, doily er English tea party/Cheery LynnDesign



Tekstene er fra Fynmark. Gullet er 2 forskjellige gullfarger fra Rub`n Buff. Blåfargen er Spice Tin fra Jenny Bowin i blanda litt H&M øyeskygge







Ark fra fabscrap, blomster fra WOC, blader fra memory box, dies fra kaBoks på alle bokstaver og tall


lørdag 22. oktober 2016

Da begynner jula, eller?

For meg begynner den iallefall nå, og siden det var min tur til og inspirere hos kaBoks i dag, så er det julekort jeg har laget. Så ta deg turen inn, og bli gjerne med på utfordringen også ;-)





Alle produktene er KaBoks bortsett fra bakgrunnen med snøfnugg. Det er en stensil fra Simon Says Satamp.



lørdag 15. oktober 2016

Ny utfordring hos Nordsalten :-)

Denne gangen lyder utfordringen inne hos Nordsalten hobbyklubb som følger: Perler er kvinnens beste venn! Så bli med da vel, og kos deg i helgen på scrapperommet/bordet.

Så siden jeg ikke hadde spesielt lyst til og være tradisjonelt, så fant jeg frem smykkeperlene, og med en die fra Kaboks i litt retro stil, så synes jeg det ble helt perfekt. Papiret er fra papirdesign, og blingen imellom perlene kan nok kanskje være panduro.


onsdag 12. oktober 2016

CC - En oppfølging

Etter min forrige artikkel i TPC om creative commons og lifting har det blitt masse nyttige diskusjoner for min del, både på nett, på facebook, og med venner på telefon. Det er fantastisk spennende og se hvor forskjellig vi tenker om ting, og i artikkelen har jeg også inkludert en spørreundersøkelse som Marit delte på The Paper Event. Så ta deg turen inn og les da vel ;-)