søndag 19. mars 2017

Herlig stempel...

Jeg i dag var det min tur til og skrive litt i The paper Crafting, så siden jeg aldri har delt et prosjekt med leserne der så har jeg gjort det i dag, og delt min galskap over disse stemplene som jeg har brukt på kortet her.


lørdag 4. mars 2017

Fremsnakk

Som forhåpentligvis mange har fått med seg så fremmer Nordsalten Hobbyklubb fremsnakk. Så hver måned kommer flere av designteamet til og fortelle dere om mennesker de mener har en fantastisk blogg, stil, personlighet, ect. Og listen finner du inne hos Nordsalten sin blogg.



Forrige måned var første måned, og takket være fremsnakk fant jeg mange blogger jeg ikke hadde lest før, og fant masse ny herlig inspirasjon. Og bloggen jeg har valgt meg denne gangen fant jeg faktisk igjennom en kommentar inne hos Nordsalten, og jeg la spesielt merke til kommentaren fordi vedkommende ble inspirert til litt fremsnakk selv. Jeg har lagt merke til navnet tidligere, fordi hun er faktisk bemerkelsesverdig flink til og legge igjen kommentarer. Og bloggeren jeg gjerne vil få gi litt ekstra oppmerksomhet denne måneden er:

FRK. BOGSTAD
med bloggen Mi kreative verd

Denne frøkna er utrolig dyktig i sin variasjon av det hun lager. Her finner man herlige fargerike klatter, som gjør deg lykkelig helt inn til beinmargen, for i neste innlegg og finne noe så vannvittig kreativt som en malepensel som faktisk er rå lekker.. Jepp, denne dama klarer faktisk det, så denne bloggen fortjener mer en et besøk, for her finner man masse kreativitet. Og hun deler gjerne teknikker med leserne, og også hvor hun finner inspirasjon, og video. Sånt setter de fleste utrolig stor pris på.

Og er du blitt fremsnakket må du gjerne pryde bloggen din med en herlig liten banner: